Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a făcut un șofer din Ocnița după ce a lovit mortal un tânăr – FOTO

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un tânăr din Ocnița a fost lovit mortal de un autoturism. Șoferul a acestuia nici nu a oprit ca să vadă ce e cu victima, ci a fugit de la locul crimei. Acum el riscă 7 ani de pușcărie.

CHIŞINĂU, 31 iul — Sputnik. În ultimele 24 de ore, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare, în comun cu angajații Inspectoratelor de Poliție teritoriale, au identificat și reținut trei șoferi care au comis accidente rutiere grave, soldate cu vătămarea gravă, inclusiv decesul persoanelor, și au părăsit locul faptei.

Locul crimei, imagine din arhiva Sputnik - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: Bandiții azeri dețin în Moldova case de torturare a victimelor

Aceștia urmează să fie documentați conform legislației în vigoare.

În primul caz, înregistrat în orașul Soroca, șoferul vârstă de 20 de ani, care se afla la volanul unui automobil „Volksvagen", fără permis de conducere, nu a cedat trecerea unei motociclete fără plăcuțe de înmatriculare, condusă de un tânăr de 18 ani. În urma impactului, motociclistul a fost grav rănit și transportat la spitalul raional Soroca.

În cel de-al doilea caz, ciocnirea unei mașini de model „Skoda", condusă de un bărbat de 53 de ani, cu o motocicletă, a fost fatală pentru motociclist, șoferul celei din urmă, un bărbat de 57 de ani.

Cel de-al treilea caz a avut loc la intrare în orașul Ocnița, unde un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal.

Conform legislației, șoferul care părăsește locul accidentului rutier, în urma căruia a provocat vătămare gravă a integrității corporale sau a sănătății ori decesul unei persoane, riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 7 ani și de privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0