Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Câți bani urmau să primească fetele racolate de Ricky Ardezianu. Detalii Șoc

© Ricky ArdezianuRicky Ardezianu
Ricky Ardezianu - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre prietenii interpretului Ricky Ardezianu, care a fost reținut recent de poliție pentru trafic de persoane, dă detalii, chiar pe pagina de facebook a interpretului, despre cazul de trafic de persoane ce îi este încriminat artistul de către autorități.

CHIŞINĂU, 31 iul — Sputnik. Internautul Vitalie Lisnic, care este un bun și vechi prieten cu Ricky Ardezianu (judecând după fotografiile postate pe rețelele de socializare), dă detalii, pe pagina acestuia de pe facebook, despre cazul în care a fost implicat artistul.

Interpretul de muzică ușoară Ricky Ardezianu - Sputnik Moldova
Societate
O vedetă de la Chișinău a fost reținută pentru trafic de ființe umane – FOTO

Vitalie Lisnic afirmă că Ricky Ardezianu a fost prin cu ceva ce este "de râsul găinilor". Și anume, potrivit lui Lisnic, el a fost reținut pentru că "le-a găsit de lucru la niște fete".

Lisnic deplânge și situația lui Ardezianu, dar și a fetelor racolate de acesta, care urmau să meargă să practice prostituția în Italia. "Bani buni ar fi putut aduce fetele în țară", spune Lisnic.

Întrebat fiind cât urma să primească fetele racolate de afemeiatul artist, Lisnic afirmă că aproximativ 50 de euro pentru un act sexual: "Cineva mi-a spus că în Italia e 50 euro pe băț".

Întrebat dacă anume Ardezianu le-a propus fetelor de lucru în Italia, Lisnic spune că mai degrabă acesta le-a recomandat unui intermediar din Italia: "Mi se pare că el le-a găsit un intermediar".

Un alt internaut afirmă că a fost ridicat de poliție și intermediarul italian pe care l-a găsit Ardezianu în Italia pentru fetele din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0