Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Culmea ingeniozității: Cum a scăpat o femeie de un credit de 3 milioane

© Fotolia / IrochkaAccording to the Press TV, the announcement was made as many foreign business delegations seeking investment opportunities had visited Iran in recent months.
According to the Press TV, the announcement was made as many foreign business delegations seeking investment opportunities had visited Iran in recent months. - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din China, care avea de rambursat o datorie enormă la bancă, a găsit o metodă inedită pentru a se eschiva de la restituirea creditului

CHIȘINĂU, 31 iul — Sputnik. După ce a acumulat o datorie de circa 3,7 milioane de dolari, O femei care locuiește în provincia Hubei din China a găsit o metodă inedită pentru a scăpa de această povară, scrie RIA Novosti.

După decizia instanței de judecată, care a dispus ca femeia în vârstă de 59 de ani să fie obligată ca să ramburseze un credit de 25de  milioane de yuani (3,7 milioane dolari), aceasta și-a făcut o operație estetică și a plecat într-o direcție necunoscută.

După cum relatează agenția chineză Xihu, în luna iulie această persoană a fost reținută în momentul în care a încercat să-și procure bilet de tren, pentru a pleca într-un oraș din sudul țării. Sursa mai menționează că, atunci când polițiștii au descins la fața locului pentru a o reține pe femeie, au rămas cu toții stupefiați deoarece femeia nu semăna cu poza din actul de identitate. Polițiștii au declarat că aceasta părea să aibă vârstă de aproximativ 30-40 de ani.

În ultima perioadă, autoritățile orașului Wuhan au început să lupte serios cu cei care se eschivează de la rambursarea creditelor. În primele șase luni ale acestui an au fost reținute 186 de persoane care sunt învinuite că se eschivează de la restituirea creditelor.

Fluxul de știri
0