Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un deputat democrat a ajuns la închisoare

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Un deputat din fracțiunea Partidului Democrat din Parlamentul Republicii Moldova a ajuns la Penitenciarul nr.10.

CHIȘINĂU, 31 iul – Sputnik. Deputatul democrat Constantin Țuțu a renunțat la vacanța parlamentară și a mers într-o vizită la Penitenciarul nr.10 din Goian.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldova: 13 persoane pot intra pe teritoriul penitenciarelor fără a se legitima

Deputatul, însoțit de echipa Clubului Sportiv ”Constantin Țuțu – PRO Team”, a avut o întrevedere cu conducerea și angajații instituției de detenție, în cadrul căreia au discutat despre condițiile de muncă ale colaboratorilor. Țuțu a apreciat pozitiv poziția Ministerului Justiției, a Departamentului Instituțiilor Penitenciare și a administrației Penitenciarului nr.10 în vederea creării condițiilor favorabile de lucru și amenajării unei săli sportive destinate pregătirii fizice a efectivului.

Deputatul a donat penitenciarului un lot de echipament sportiv pentru a încuraja angajații să ducă un mod de viață sănătos și să practice sportul ca modalitate efectivă de luptă cu stresul acumulat în timpul serviciului.

Conducerea penitenciarului și oaspeții au convenit să planifice pentru perioada imediat următoare activități sportive comune atât pentru minorii din detenție cât și pentru angajați.

Fluxul de știri
0