Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Cinci maşini implicate într-un grav accident în Chişinău

© Sputnik / Rodion ProcaGrav accident rutier în sectorul Buiucani
Grav accident rutier în sectorul Buiucani - Sputnik Moldova
Abonare
În urmă cu puţin timp, pe strada Mihai Viteazul din Chişinău s-a produs un accident de proporții, cu implicarea a cinci maşini

CHIŞINĂU, 31 iul — Sputnik. Cinci maşini, mărcile Mercedes Sprinter, Volkswagen Passat, Peugeot Partner, Ford Fiesta şi Skoda Octavia, au fost implicate într-un accident produs în seara zilei de luni pe strada Mihai Viteazul din Chişinău. Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit informaţiilor prealabile, vinovat de producerea acestuia ar fi şoferul automobilului Volkswagen Passat, care circula din direcţia străzii Ştefan cel Mare spre strada Petricani, iar la un moment dat a ieşit pe contrasens.

Se pare că acesta şi-a recunoscut vina, iar cauza ar fi fost o problemă la volanul automobilului. Şoferul afirmă că circula cu viteza de aproximativ 70 km/oră, însă martorii oculari afirmă că el conducea cu o viteză mult mai mare, de aproximativ 120 km/oră.

Poliţia se află la faţa locului.

Fluxul de știri
0