Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultimul eveniment la care a participat Aura până la reținerea soțului ei – VIDEO

© Facebook / Aura Aura
Aura - Sputnik Moldova
Abonare
Cu doar câteva zile înainte ca fostul șef al Departamentului Instituțiilor Penitenciare Veaceslav Ceban să fi fost săltat de ofițerii CNA și procurorii Anticorupție, soția acestuia, interpreta Aura, a participat la un eveniment de zile mari care a avut loc la Orhei.

CHIȘINĂU, 29 iun — Sputnik. "1001 de sfaturi — NUNTA de la A la Z" — așa se numește seminarul la care a participat interpreta Aura cu câteva zile înainte ca soțul ei Veaceslav Ceban să fie reținut de ofițerii CNA într-un dosar de corupție. Seminarul a avut loc în seara zilei de 18 iunie, în municipiul Orhei, iar soțul ei a fost reținut în data de 24 iunie.

Sediul CNA din Capitală - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Scandalos: Ofițerii CNA l-au reținut și pe soțul interpretei Aura

Seminarul a fost organizat de Agenția Aura, care, din unele afirmații din presă, i-ar aparține interpretei, ca de altfel și revista "Nunta By Aura".

Dintr-un text promoțional pe internet, aflăm că Agenția Aura oferă contra taxă (de la o sută de euro în sus) consiliere la organizarea evenimentelor private: "Organizarea şi consultarea pe parcursul perioadei de pregătirea, elaborarea conceptului şi a stilului evenimentului, coordonarea tuturor prestatorilor, cu alte cuvinte, de la A la Z!".

Agenția Aura a plasat pe pagina acesteia de facebook un reportaj video de la seminar. Același reportaj a fost plasat și de interpreta Aura pe pagina sa de facebook. În respectivul filmuleț, Aura este veselă, zâmbitoare, voioasă, probabil ea nici măcar nu bănuia ce nenorocire se va abate asupra familiei ei odată cu reținerea lui Veaceslav Ceban.

Amintim că Veaceslav Ceban a fost reținut într-un dosar de corupție, fiind suspectat că ar fi încercat să rezolve un dosar, prin mită de zeci de mii de euro.

Odată cu Veaceslav Ceban a fost reținut și finul acestuia Stanislav Caraman, care este angajat al Serviciului Vamal.

Potrivit presei, în prezent Veaceslav Ceban este angajat al Serviciul de Protecție și Pază.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0