Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu vă relaxaţi prea tare - vremea întoarce iarăşi foaia

© Sputnik / Miroslav RotariТучи
Тучи - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Dacă pe parcursul ultimelor zile am avut parte de temperaturi mai confortabile şi ploi din belşug, de săptămâna viitoare situaţia va fi cu totul alta

CHIŞINĂU, 29 iul — Sputnik. Precipitaţiile ar putea să mai ţină şi sâmbătă, însă doar în nordul şi centrul ţării. Duminică acestea vor conteni, iar valorile termice vor fi mai ridicate cu dou-trei grade.

Astfel, dacă astăzi ne vom mai putea bucura de o relativă răcoare, cu maxime termice între 27 şi 29 de grade, de mâine temperaturile vor fi în ascendenţă, depăşind în sudul ţării valoarea de 30 de grade.

Фонтан - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Meteorologii spun cum vor fi lunile iulie –august în Republica Moldova

Potrivit meteorologilor, de la începutul săptămânii viitoare, arşiţa se va instala de-a binelea. Deşi cerul ar putea rămâne variabil, precipitaţii nu vor mai cădea.

Valorile termice maxime vor oscila luni în ţară între 31 şi 33 de grade, iar marţi se vor încadra deja între 33 şi 35 de grade. În zilele următoare vremea va fi şi mai încinsă, cu temperaturi de până la 34 — 36 de grade Celsius.

Nu ne vom prea putea răcori nici pe timp de noapte pentru că vor creşte şi nocturnele, ajungând treptat la valori de peste 20 de grade.

Fluxul de știri
0