Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Colectiv a mai făcut o victimă, la aproape doi ani de la tragedie

© Photo : Realitatea.netПожар в ночном клубе Colectiv
Пожар в ночном клубе Colectiv - Sputnik Moldova
Abonare
Răzvan a scăpat din incendiul de acum aproape doi ani din clubul bucureştean Colectiv, însă şi-a pierdut iubita în cumplita tragedie

CHIŞINĂU, 29 iul — Sputnik. Drama prin care a trecut Răzvan, unul dintre supravieţuitorii incendiului din clubul Colectiv, pare să-l fi marcat profund pe acesta. Sâmbătă, la un an şi nouă luni de la producerea tragediei, acesta şi-a pus capăt zilelor, potrivit observator.tv.

Astfel, numărul victimelor devastatorului incendiu a ajuns la 65.

В ночном клубе Colectiv во время выступления местной рок-группы произошел пожар - Sputnik Moldova
Ziua în care murim - o piesă de pe albumul lansat în clubul de la Bucureşti

Răzvan a reuşit să scape, însă a pierdut-o pe iubita sa, Tina

Într-un interviu acordat pentru observator în noiembrie 2015, tânărul povestea că au urmărit împreună concertul băieților de la Goodbye to Gravity, care le erau și prieteni, iar apoi Tina a plecat de lângă el.

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", declara Păzvan.

Răzvan a găsit cadavrul la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina avea 28 de ani. Fata nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului.

Fluxul de știri
0