Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Decizie de ultimă oră a preşedintelui Igor Dodon

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Cu puţin timp în urmă, Igor Dodon a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care face o precizare în legătură cu evenimentele care vor avea loc mâine în regiunea transnistreană

CHIŞINĂU, 28 iul — Sputnik. În contextul ultimelor evenimente, şeful statului a anunţat că nu va participa sâmbătă la evenimentele de la Tighina/Bender.

„În legătură cu evenimentele provocatoare de astăzi la adresa delegației din Federația Rusă, am hotarât, împreună cu liderul de la Tiraspol, domnul Vadim Krasnoselski, că mâine nu voi participa la evenimentele de la Tighina/Bender", notează Igor Dodon.

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Dodon: guvernarea s-a implicat într-un joc geopolitic murdar împotriva RM

Acesta a precizat că se va întâlni cu Krasnoselski mai târziu, separat, pentru a continua discuțiile privind apropierea dintre cele două maluri ale Nistrului.

„Voi acționa ferm pentru reîntregirea teritorială a Republicii Moldova, în pofida sfidărilor și provocărilor din partea celor cărora le convine o Moldovă slabă și subordonată politic și financiar", a subliniat preşedintele.

El se declară ferm convins că Moldova are viitor, ca stat neutru și integru, „în ciuda tuturor antistataliștilor".

Fluxul de știri
0