Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Presa a aflat ce va discuta Igor Dodon cu Dmitri Rogozin

© Sputnik / Мирослав РотарьВице-премьер РФ Д. Рогозин
Вице-премьер РФ Д. Рогозин - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova le-a dezvăluit jurnaliștilor moldoveni ce va discuta cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin

CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Miercuri, președintele Igor Dodon a povestit în cadrul unui dialog cu jurnaliștii moldoveni care vor fi cele mai importante subiecte pe care le va aborda în cadrul întrevederii cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Ambasadorul rus la Chișinău a fost invitat la Ministerul de Externe

"Astăzi am primit confirmarea că vizita va avea loc. Deja a fost planificată o întâlnire bilaterală în a doua jumătate a zilei de vineri. Vom aborda mai multe subiecte, în special, cele legate de comerț, amnistierea emigranților care muncesc în Rusia. De asemenea, există mai multe subiecte legate de chestiunea transnistreană pe care urmează să le discutăm”, a subliniat Dodon.

Șeful statului a remarcat că este pentru prima dată când cei doi oficiali vor merge împreună în Transnistria, unde va avea loc o întâlnire trilaterală cu liderul nerecunoscutei republici moldovenești nistrene, Vadim Krasnoselski. După care, Dodon și Rogozin vor reveni pe malul drept al Nistrului.

”Alte detalii vor fi anunțate pe parcursul zilei de mâine” — a specificat Dodon.

Vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, va întreprinde o vizită oficială în țara noastră în perioada 28-29 iulie.

Fluxul de știri
0