Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alina Zotea și Vlad Durnea, din nou împreună. Misterul unei fotografii

© Facebook / Vlad DurneaAlina Zotea și Vlad Durnea
Alina Zotea și Vlad Durnea - Sputnik Moldova
Abonare
Deputata Partidului Liberal de la Chișinău Alina Zotea își petrece vacanța pe litoral, la Vama Veche în România, alături de iubitul ei Vlad Durnea.

CHIŞINĂU, 23 iul — Sputnik. Vlad Durnea a postat pe pagina sa de facebook o fotografie în care o îmbrățișează pe deputata Partidului Liberal de la Chișinău Alina Zotea.

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Zotea admite că primarul Chirtoacă a furat. Vezi ce îi scrie ea unui deputat PD

Fotografia a fost făcută la hotelul Amfora, Vama Veche, de pe litoralul românesc.

Într-o altă postare, Vlad Durnea afișează un filmuleț în care anunță că se află cu prietenii la hotelul Amfora, Vama Veche, și acolo domnește "o atmosferă fabuloasă".

Faptul că Alina Zotea și Vlad Durnea se distrează împreună vine să spulbere unele speculații făcute încă la sfârșitul anului trecut pe rețele de socializare că cei doi s-ar fi despărțit, la puțin timp după ce Vlad ar fi cerut-o pe Alina în căsătorie.

Vom preciza că, chiar dacă a fost cerută în căsătorie acum 7 luni, Zotea nu spune nimic despre data când va fi făcută nunta. Probabil, acum este un moment mai puțin potrivit pentru Alina Zotea, dat fiind că formațiunea politică din care face parte, Partidul Liberal, este în colaps, iar unul dintre fruntașii lui, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, riscă să-și petreacă următorii 22 de ani după gratii.  

 

Fluxul de știri
0