Portretul lui Putin va apărea pe coperta revistei Time

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин ответил на вопросы журналистов
Президент РФ В. Путин ответил на вопросы журналистов - Sputnik Moldova
Abonare
Pe coperta revistei Timeva apare imaginea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, sub formă de numeroase pictograme de conturi în diferite nuanțe de gri.

CHIȘINĂU, 22 Iul — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va apare pe coperta noului număr al revistei Time, comunică Sputnik Tadjikistan.

Revista va apare în vânzare pe 31 iulie, având pe copertă imaginea lui Putin sub formă de numeroase pictograme de conturi în diferite nuanțe de gri, fapt ce face trimitere la învinuirile în adresa Rusiei care, chipurile, s-a implicat în alegerile prezidențiale din SUA.

Emir Kusturica - Sputnik Moldova
Rusia
Kusturica: „Putin… ridică Rusia din genunchi după guvernarea lui Elțin”

Pe copertă va fi tipărit și titlul articolului de fond al ediției: „Programul secret, pentru a zădărnici planul lui Putin privind alegerile".

În articol sunt aduse și de data aceasta învinuiri la adresa hackerilor ruși.

Rusia a respins în repetate rânduri învinuirile serviciilor secrete americane precum că ar fi încercat să influențeze asupra alegerilor din SUA, iar Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, le-a numit vorbe goale.

Reprezentantul oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova, a spus că învinuirile aduse Rusiei precum că s-a implicat în alegerile americane sunt nefondate.

Amintim că Vladimir Putin a fost inclus de mai multe ori în lista celor mai influente personalități de pe glob conform cititorilor revistei Time. În anul 2015 Putin a stat în capul acestui clasament.

Fluxul de știri
0