Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

”Minune” la Bubuieci: Au semănat porumb, dar vezi ce-a răsărit

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaLocul crimei, câmp
Locul crimei, câmp - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Bubuieci a decis să facă bani din agricultură, însă nu din cea tradițională - vezi cum s-a gândit să-și asigure succesul

CHIȘINĂU, 21 iul — Sputnik. Polițiștii din sectoarele Botanica, Râșcani și Ciocana au depistat mai multe plantații de cânepă în gospodăriile unor locuitori din Capitală.

Astfel, oamenii legii au depistat în gospodăria unui bărbat de 58 de ani, din sectorul Râșcani, peste 50 de tufe de cânepă, iar în comuna Bubuieci, în grădina unui bărbat de 67 de ani au fost depistate plante de cânepă plantate printre rândurile de porumb.

Bărbat ras pe cap - Sputnik Moldova
Societate
Ce le-a făcut unor minore un moldovean care a stat 17 ani la pușcărie - VIDEO

În funcție de rezultatele expertizei criminalistice, bărbaţii riscă să fie cercetaţi penal şi sancţionaţi cu amendă de la 4 la 8 mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

Totodată, poliţiştii sectorului Botanica au depistat o fâşie de cânepă sălbatică în preajma satului Brăila şi comunei Băcioi.

Angajaţii serviciilor de salubrizare au cosit şi nimicit plantele de cânepă prin ardere.

Fluxul de știri
0