Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Invenția de care se tem toți hoții de buzunare

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ți-ai pierdut portmoneul? în curând asta nu va m ai fi o problemă. Datorită inventatorilor armeni, acesta va putea fi găsit chiar și la alt capăt de lume.

CHIȘINĂU, 19 iul — Sputnik. Portmoneul „inteligent" elaborat de către inventatorii armeni are deja 2500 de cumpărători, deși startul oficial al vânzărilor va fi dat abia în decembrie anul curent, transmite Sputnik Armenia.

Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
După amnistiere, hoții și bandiții fac prăpăd în Republica Moldova

Ați întâlnit vreodată o „prietenie" atât de strânsă între portmoneu și telefonul mobil, astfel încât, atunci când unul se pierde, celălalt să bată alarma?

Inventatorii armeni au decis să-l scutească o dată pentru totdeauna pe omul modern de o problemă foarte actuală cum este pierderea/rătăcirea portmoneului sau a telefonului mobil. Așa dar, cum numai ai pierdut portmoneul „inteligent" Volterman, la scurt timp pe telefonul mobil al posesorului se va activa funcția „Bluetooth alarm", dând de știre că portmoneul nu se mai află la locul său.

Mai mult ca atât, în portmoneu este montată o cameră. Dacă hoțul sau cel care a găsit portmoneul îl va deschide, camera se va declanșa imediat fotografiind persoana respectivă și expediind imaginea pe smartphone.

Fluxul de știri
0