Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Victimele accidentului din Ucraina vor fi aduse la Chișinău cu un echipaj SMURD

© Photo : pogliad.uaДТП с пассажирским автобусом
ДТП с пассажирским автобусом - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Situații Excepționale din Republica Moldova va prelua victimele prin intermediul unui echipaj SMURD

CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI va aduce în Republica Moldova trei persoane care au avut de suferit în urma accidentului produs în seara zilei de 17 iulie, în apropiere de orașul Cernăuți, Ucraina. 

Victimele vor fi preluate de salvatorii moldoveni de la Spitalul din Cernăuți. Conform informațiilor prealabile, moldovenii au suferit diverse traumatisme, după ce autocarul în care se aflau a fost lovit frontal de un microbuz, înmatriculat în Ucraina.

Accident str. Muncești - Sputnik Moldova
Accidente
Doi cetățeni moldoveni au murit într-un grav accident rutier produs în Ucraina
 

În urma impactului, ambii șoferi ai autobuzului și un pasager, toți cetățeni ai Republicii Moldova, au suferit mai multe fracturi, iar șoferul microbuzului, cetățean ucrainean, a decedat pe loc. 

Serviciul Situații Excepționale va prelua victimele prin intermediul unui echipaj SMURD. Starea acestora va fi monitorizată de o echipă a Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova.

Autocarul se îndrepta din Germania spre Republica Moldova. La bord erau 56 de pasageri.

 

Fluxul de știri
0