Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi cetățeni moldoveni au murit într-un grav accident rutier produs în Ucraina

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident str. Muncești
Accident str. Muncești - Sputnik Moldova
Abonare
Doi cetățeni moldoveni au murit în urma unui grav accident rutier care a avut loc vineri în Ucraina

CHIȘINĂU, 31 mart — Sputnik. În dimineața zilei de vineri, doi cetățeni moldoveni și-au pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc în Ucraina.

Potrivit presei ucrainene, tragedia s-a produs aproximativ la ora 06.30, pe șoseaua Lvov — Bibrka — Ivano-Frankivsk, în apropierea localității Pyatnychany din raionul Jidacevsk. Un autobuz care efectua cursa Minsk-Bukovel s-a ciocnit violent cu un automobil de marca Mercedes.

Potrivit datelor prealabile, șoferul aflat la volanul automobilului a ieșit pe contrasens. Impactul a fost atât de puternică încât autobusul a derapat și s-a răsturnat la marginea drumului. Au decedat doi cetățeni moldoveni — șoferul automobilului în vârstă de 26 de ani și pasagerul acestuia în vârstă de 39 de ani.

Totodată, alte 12 persoane au fost traumatizate și au primit îngrijiri medicale. În autobus nu se aflau niciun copil. Potrivit Ministerului belarus de Externe, toți pasagerii autobusului erau doar cetățeni belaruși.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0