Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vreme capricioasă: Ce ne aşteaptă săptămâna viitoare

© Sputnik / Мирослав РотарьФонтан
Фонтан - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă previziunile meteorologilor se vor adeveri, aceste două zile de odihnă le vom petrece mai mult pe lângă casă - escapadele la iarbă verde ar fi o decizie mai puţin inspirată

CHIŞINĂU, 15 iul — Sputnik. În prima zi de weekend se aşteaptă cer variabil în toată ţara, în nor şi în sud vor cădea ploi slabe. Temperaturile vor fi modeste în timpul zilei, cu maxime ce vor oscila între 24 şi 25 de grade. Minimele nocturne vor coborî până la 10-12 grade.

Duminică va fi şi mai răcoare. În raioanele din nordul ţării nu vor fi mai mult de 18-21 de grade, iar în raioanele de sud maxima va fi de 23. În centru şi la sud sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Noaptea va rămâne la fel de rece.

Фонтан - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Meteorologii spun cum vor fi lunile iulie –august în Republica Moldova

Meteorologii promit în schimb o ameliorare a vremii de săptămâna viitoare. Astfel, luni ploile vor conteni însă cerul va fi variabil. Temperaturile vor creşte treptat, până la valori maxime de 26-28 de grade. Noaptea însă va rămâne la fel de răcoroasă.

Marţi se va încălzi şi mai mult, până la aproximativ 30 de grade.

Să nu uităm, suntem abia în miez de vară, astfel că ne pregătim iarăşi de vreme toridă. Nu uităm de consumul suficient de apă, îmbrăcămintea comodă, în culori deschise şi din stofe naturale. Dacă puteţi, evita ieşirile din casă în orele amiezii şi expunerile la soare.

Fluxul de știri
0