Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Proprietarii de magazine, terorizaţi de o grupare criminală - VIDEO

CC BY-SA 3.0 / Tobias "ToMar" Maier / Balaclava 3 hole blackЧеловек в маске балаклавы. Архивное фото
Человек в маске балаклавы. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia pare neputincioasă: de două luni încearcă să pună mâna pe membrii unei grupări criminale specializate în spargeri de terminale electronice

CHIŞINĂU, 15 iul — Sputnik. Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău în colaborare cu angajaţii Inspectoratelor de Poliţie teritoriale sunt în alertă continuă, încercând să prindă un grup criminal specializat în furturi de bani din terminalele de plăţi electronice.

„Actualmente poliţiştii acumulează probe speciale şi stabilesc toate circumstanţele ce prezintă interes operativ, cu ulterioara localizare şi destructurare a grupului criminal în componenţa a trei bărbaţi", comunică Poliţia Capitalei.

Банковские карты международных платежных систем VISA и MasterCard - Sputnik Moldova
Societate
Agenții de pază nu aveau nicio șansă: Hoții spărgeau bancomatul în 40 de secunde

Este de remarcat că indivizii operau doar în magazinele alimentare unde erau instalate terminalele. În decurs de câteva minute, aceştia sustrăgeau mijloacele financiare, deteriorând aparatele cu nişte răngi metalice.

În timpul unor spargeri, aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere. Însă poliţia nu a reuşit să-i identifice, deoarece aceştia aveau feţele acoperite şi acţionând rapid, până la intervenţia agenţilor de pază.

Poliţia Capitalei a înregistrat până în prezent opt spargeri de acest gen, iar agenţii economici urmează să prezinte informaţiile exacte privind sumele de bani sustrase.

Oamenii legii roagă persoanele care deţin informaţii utile, ce ar ajuta la procesul de investigaţii, să telefoneze la numerele de contact: 0 79 333 225 / 0 69 150 993.

Suspecţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

Fluxul de știri
0