Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au intrat în vigoare noile modificări la Regulamentul Circulației Rutiere

© Sputnik / Rodion ProcaTransport
Transport - Sputnik Moldova
Abonare
În toate locurile unde va fi instalat indicatorul nou – 3.34 – nu va fi admis accesul autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. De vineri, 14 iulie, au intrat în vigoare modificările operate de Guvern, la începutul acestei săptămâni, la Regulamentul Circulației Rutiere. Acestea se referă la autovehiculele dotate cu sistem de alimentare cu gaze.

Автомобильные пробки, ул. Чуфля - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Acest tip de mașină nu va avea acces în mai multe locuri din Moldova

Din 14 iulie, este interzis accesul mașinilor dotate cu sistem de alimentare cu gaz în parcările subterane ale blocurilor locative multietajate, clădirilor de menire social-culturală, clădirilor cu destinație publică și administrativă, dar și în parcările supraterane de tip deschis.

De asemenea, în toate locurile unde va fi instalat indicatorul nou – 3.34 – nu va fi admis accesul autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

Aceste modificări au fost motivate prin necesitatea minimizării posibilelor riscuri de incendii și explozii la exploatarea autovehiculelor utilate cu sistem de alimentare cu gaze.

Fluxul de știri
0