Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pettit i-a ”dezvăluit” lui Filip adevăratul scop urmărit de SUA în Moldova

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaAmbasadorul SUA în Republica Moldova James Pettit
Ambasadorul SUA în Republica Moldova James Pettit - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, l-a primit marți pe Ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit, informându-l pe acesta despre modul în care își onorează angajamentele guvernul de la Chișinău; Diplomatul american a venit cu un mesaj pentru conducerea țării noastre

CHIȘINĂU, 12 iul — Sputnik. James Pettit a încurajat guvernul moldovean să continue implementarea reformelor într-un mod robust, chiar dacă rezultatele acestora nu se vor resimți imediat, informează serviciul de presă al Guvernului.

Здание Белого дома в Вашингтоне за забором - Sputnik Moldova
Incredibil: Dacă ar vorbi ”președinții morți” ai SUA, ar afla și americanii asta

”Guvernul pe care îl conduc s-a angajat să facă reforme pentru cetăţeni şi pentru a transforma Republica Moldova într-o ţară la standarde europene, având la bază angajamentele asumate prin Foaia de parcurs cu Uniunea Europeană și prin Acordul cu Fondul Monetar Internațional", a declarat Pavel Filip.

Șeful Guvernului de la Chișinău a mulțumit pentru ajutorul constant oferit țării noastre de SUA.

La rândul său, diplomatul american a ținut să-l asigure pe Pavel Filip ”că SUA promovează respectarea valorilor democratice şi are ca scop să ajute Republica Moldova să avanseze".

Fluxul de știri
0