Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât costă prostia unui bădărăn care se credea cowboy la volanul unui BMW

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au intervenit în forță - iată cât îl poate costa prostia pe bădăranul care se credea cowboy la volanul unui BMW

CHIȘINĂU, 12 iul — Sputnik. Polițiștii de frontieră l-au reținut pentru 72 de ore pe un bărbat de 36 de ani din satul Târnova, raionul Edineț, pentru huliganism. Acesta, fiind sub influența alcoolului, l-a agresat fizic pe unul dintre polițiști.

© Photo : http://border.gov.mdBărbatul care a agresat un polițist de frontieră
Bărbatul care a agresat un polițist de frontieră - Sputnik Moldova
Bărbatul care a agresat un polițist de frontieră

Potrivit Poliției de Frontieră, totul s-a întâmplat pe data de 8 iulie, aproximativ la ora 19:00. Șoferul aflat la volanul unui BMW 530 a încălcat regimul de aflare în aria Sectorului Poliției de Frontieră. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină în forță în momentul în care bărbatul a manifestat un comportament violent și obraznic. Acesta a opus rezistență, iar unul dintre polițiști a avut de suferit, fiindu-i provocate vătămări corporale și deteriorată uniforma.

poliția - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Poliția oferă detalii: Cum fură hoții moldoveni automobilele de lux

Potrivit expertizei medico-legale, cetățeanul moldovean era în stare avansată de ebrietate, având o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,72 mg/l.

Potrivit legii, suspectul riscă amendă în mărime de la 550 la 1050 de unități convenționale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau până la 3 ani de privațiune de libertate.

Fluxul de știri
0