Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Poliția oferă detalii: Cum fură hoții moldoveni automobilele de lux

© Sputnik / Miroslav Rotaripoliția
poliția - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Oamenii legii oferă detalii despre furtul celor două automobile Mercedes-Benz care urmau să fie comercializate în Ucraina

CHIȘINĂU, 10 iul — Sputnik. Polițiștii din Capitală au reținut doi bărbați originari din raionul Vulcănești. Aceștia sunt suspectați că ar fi furat două automobile de model Mercedes-Benz GL 320, care urma să fie vândute ulterior în Ucraina.

Potrivit Poliției, unul dintre automobile, estimat la 25 de mii de euro, a fost furat dintr-o parcare la sfârșitul lunii iunie. Hoții au profitat de neatenţia paznicului, reușind să plece neobservaţi. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au descoperit automobilul furat în garajul unuia dintre suspecți. Plăcuțele de înmatriculare erau scoase și urma să fie vândut în Ucraina.

Oamenii legii precizează că bănuiţii au închiriat anterior acest Mercedes cu scopul de a face un duplicat la chei, iar în seara comiterii furtului ei au reușit să pornească motorul şi să scape neobservați, deplasându-se într-o direcţie necunoscută. Pentru a ascunde automobilul aceştia au dezactivat sistemul de navigare GPS, astfel că administraţia firmei nu avea posibilitate tehnică de a localiza unitatea de transport.

Potrivit deciziei instanţei, bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Ei sunt cercetaţi penal pentru furt în proporţii deosebit de mari şi riscă închisoare de la 7 până la 12 ani.

Fluxul de știri
0