Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filtre la intrarea în Chișinău. Toate microbuzele trase pe dreapta

Abonare
Mai multe microbuze care efectuează curse interurbane sunt trase pe dreapta la intrarea în Chișinău, dinspre comuna Stăuceni.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) au creat mai multe filtre la intrarea în Chișinău dinspre comuna Stăuceni. 

poliția - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mai multe filtre ale Poliției pe drumurile din Moldova. Vezi ce s-a întâmplat

Toate microbuzele care efectuează curse interurbane sunt trase pe dreapta. Inspectorii verifică dacă toți pasagerii au bilete de călătorie.

În doar o jumătate de oră, șoferii de pe cursele Chișinău-Florești, Chișinău-Soroca și Zahoreni —Chișinău au fost amendați pentru că nu au eliberat tichete de călătorie pasagerilor.

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Sergiu Bucătaru, a declarat că amenzile sunt diferite. Acestea variază între 750 de lei și 4 mii de lei.

Bucătaru nu a putut preciza care este suma prejudiciului cauzat bugetului statului de transportul ilicit de pasageri, însă a declarat că acesta este ”enorm”. 

Fluxul de știri
0