Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filtre la intrarea în Chișinău. Toate microbuzele trase pe dreapta

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Mai multe microbuze care efectuează curse interurbane sunt trase pe dreapta la intrarea în Chișinău, dinspre comuna Stăuceni.

CHIȘINĂU, 11 iul – Sputnik. Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) au creat mai multe filtre la intrarea în Chișinău dinspre comuna Stăuceni. 

poliția - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mai multe filtre ale Poliției pe drumurile din Moldova. Vezi ce s-a întâmplat

Toate microbuzele care efectuează curse interurbane sunt trase pe dreapta. Inspectorii verifică dacă toți pasagerii au bilete de călătorie.

În doar o jumătate de oră, șoferii de pe cursele Chișinău-Florești, Chișinău-Soroca și Zahoreni —Chișinău au fost amendați pentru că nu au eliberat tichete de călătorie pasagerilor.

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Sergiu Bucătaru, a declarat că amenzile sunt diferite. Acestea variază între 750 de lei și 4 mii de lei.

Bucătaru nu a putut preciza care este suma prejudiciului cauzat bugetului statului de transportul ilicit de pasageri, însă a declarat că acesta este ”enorm”. 

Fluxul de știri
0