Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai multe filtre ale Poliției pe drumurile din Moldova. Vezi ce s-a întâmplat

© Sputnik / Miroslav Rotaripoliția
poliția - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Până la 10 iunie, mai multe echipaje ale Poliției vor patrula pe drumurile naționale și locale din Moldova

CHIȘINĂU, 8 iun – Sputnik. Angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) vor desfășura, până la 10 iunie, pe tot teritoriul țării, acțiuni de depistare a șoferilor care încalcă regimul de viteză și conduc mașina în stare de ebrietate. 

Дорожная полиция - Sputnik Moldova
Societate
O şoferiţă în stare de ebrietate a încercat să fugă de poliţişti

Doar pe parcursul zilei de 7 iunie, inspectorii de patrulare au documentat 830 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere. Astfel, 342 de șoferi au fost documentați pentru depășirea limitei de viteză maximă, alți 17 șoferi nu aveau permis de conducere, 15 conducători auto au urcat la volanul mașinii în stare de ebrietate alcoolică, iar 13 aveau parbrizul și suprafețele de geam ale portierelor din față umbrite.

Inspectoratul Național de Patrulare menționează că majoritatea accidentelor au loc din cauza conducătorilor auto care nu țin cont de importanța respectării Regulamentului Circulației Rutiere.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0