Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Tillerson, despre relațiile ruso-americane și tema implicării Rusiei în alegeri

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaRex Tillerson
Rex Tillerson - Sputnik Moldova
Abonare
Deși nu există niciun fel de dovezi (iar dacă ar exista, serviciile secrete ale celui mai puternic stat din lume - SUA - le-ar găsi), tema „implicării Rusiei în alegerile din SUA" rămâne una dintre cele mai discutate de presa americană

CHIȘINĂU, 10 iul — Sputnik. Secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, a declarat duminică, la Kiev, în cadrul unui briefing, că tema „implicării" Rusiei în procesul electoral din SUA face dificilă îmbunătățirea relațiilor dintre cele două țări.

Potrivit lui Tillerson, la întâlnirea Putin-Trump care a avut loc la Hamburg în cadrul summit-ului G20 a fost abordată această chestiune.

Donald Trump și Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Pronosticuri și așteptări: Ce va urma după prima întrevedere Putin-Trump

„Președintele Trump i-a pus această întrebare președintelui Putin și, sincer să vă spun, noi nu am așteptat să primim un alt răspuns decât cel pe care l-am primit", a declarat oficialul american.

El a ținut să sublinieze că lipsa clarității în această chestiune reprezintă un impediment în calea dezvoltării relațiilor bilaterale.

În opinia lui Tillerson, această problemă trebuie soluționată, pentru că poporul american trebuie să fie sigur că în alegerile din SUA nu se va implica nici Rusia și nici orice altă țară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0