Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Angela Gonța se simte urmărită: vezi de ce surpriză a avut parte

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Angela Gonța susține că în ultima perioadă este oprită de polițiști „cu motiv sau fără", astfel că deja nici nu mai întreabă de ce e trasă pe dreapta

CHIȘINĂU, 10 iul — Sputnik. Gonța povestește că, recent, a fost trasă iarăși pe dreapta de inspectorii de patrulare. Ea le-a dat actele și deja începuse să-și numere punctele de penalizare când, însă de această dată a avut parte de o surpriză.

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonța a ajuns să cântărească doar 48 de kg. Ce s-a întâmplat?

„Trebuie să vă amendam, dar nu o vom face. Am văzut ca v-a claxonat cel din spate și v-a dus în eroare. Fiți atentă, semnul „săgeata verde" a fost scos. Drum bun!" — i-a spus polițistul.

Jurnalista mărturisește că de fiecare data când trece ”pe la acel semn”, manifestă atenție și își amintește de domnul polițist.

„Și-i trimit si eu un gând bun", scrie aceasta.

Concluzia la care a ajuns Angela Gonța este următoarea: „Asta înseamnă să fii om al legii. Să previi și să analizezi, nu să dai amenzi în stânga și în dreapta, stand la pândă să mai prinzi un gură cască".

Potrivit ei, „doar așa copiii nu vor fi speriați cu „vine polițistul să te ia", ci cu „vine polițistul să te apere".

Recent prezentatoarea TV a avut parte de o situație mai puțin plăcută când a fost trasă pe dreapta și amendată pentru că a fost neatentă la un semn de circulație rutieră.

Fluxul de știri
0