Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angela Gonța a ajuns să cântărească doar 48 de kg. Ce s-a întâmplat?

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Angela Gonța a anunțat pe pagina ei de facebook că a ajuns să cântărească doar 48 de kg. Ea dezvăluie și metoda prin care a atins la această performanță, despre care spune însă că nu o recomandă nimănui

CHIȘINĂU, 6 feb — Sputnik. Angela Gonța, fosta soție a fostului lider PLDM Vladimir Filat, dialoghează cu sine însăși pe propria pagină de pe facebook. "Oi, Angela, iar (ai sau ai ajuns la — n.n.) 48 de kg, la ce salon de remodelare corporala umbli?", se întreabă fost divă protevistă.

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Angela Gonța

Și tot ea își răspunde, "relatează de la fața locului", cum precizează chiar fosta corespondentă TV:

"Dimineața repede hrănesc copilul. Repede, repede ajung la lucru. Repede lucrez și repede, repede fug la lecții. Dacă nu durează până la ora 22, repede, repede fug la sport. Apoi, repede acasă. Hrănesc repede copilul, desenam, "tuda-siuda" (pe românește: încolo-încoace — n.n.) și repede îl pun la somn. Adoarme "repede", cam în două ore (!), după care eu încerc să citesc ce-am învățat la lecții și, în timp ce-mi amintesc că am uitat să mănânc azi, tare, tare repede adorm…".

Iar la sfârșitul mesajului său, Angela Gonța precizează cu un pic de emfază: "Nu recomand, dar tare repede se duc kilogramele".

Din postarea Angelei Gonța înțelegem că a slăbit într-un hal fără de hal, nu are ținere de minte și uită că trebuie să mănânce și cum simțurile o duce prost, căci nu mai simte când i se face foame. Dacă situația este atât de gravă, atunci umila noastră părere este că distinsa doamnă ar trebuie să consulte de urgență un medic.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0