Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În aceste hoteluri de pe litoralul românesc nu trebuie să mergeți

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUMamaia. Arhivă
Mamaia. Arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Două hoteluri situate pe litoralul românesc din Mamaia au fost închise în plin sezon estival

CHIȘINĂU, 9 iul – Sputnik. În plin sezon estival, două hoteluri de pe litoralul Mării Negre din Mamaia ce aparțin milionarilor români Ioan şi Viorel Micula, au fost închise pentru turişti. Este decizia luată de Ministerul român al Turismului, în urma nenumăratelor plângeri legate de mizeria din camere.

Mare, plajă, litoral - Sputnik Moldova
Rușinea României. Pe litoralul românesc, toaletele lipsesc cu desăvârșire

Este vorba despre hotelurile ”Unirea” şi ”Naţional”, ambele de două stele, care nu mai au voie să cazeze turişti.Corpul de Control al Ministerului Turismului le-a retras certificatul de clasificare şi a amendat administratorii cu 100.000 de lei românești în total, scrie digi24.ro. 

La începutul săptămânii, un turist a reclamat la Protecţia Consumatorului că a găsit în cameră mobilier rupt, miros urât, saltele mucegăite şi televizoare aproape nefuncţionale. Plângeri au fost, însă, în fiecare an, spun inspectorii, însă abia în acest an au fost luate măsuri.

Turiștii care sunt acum cazați în hotel își vor termina vacanța, iar apoi hotelurile nu vor mai putea primi alți turiști.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0