Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Schimbări din 1 septembrie pentru transportatorii din Moldova care merg în Rusia

© Sputnik / Мирослав Ротарьtransport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины
transport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ce se schimbă din 1 septembrie pentru transportatorii din Moldova care merg în Rusia, decizia a fost confirmată prin demersul remis din partea Ministerului Transporturilor al Federației Ruse din 29 iunie 2017

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova informează că pe site-ul Agentiei Nationale Transport Auto (ANTA) a fost plasat avizul privind anularea, începând cu 1 iulie 2017, a liberalizării la transportul rutier internațional în regim bilateral și în tranzit pe teritoriul Federației Ruse și introducerea sistemului de autorizații.

Ambuteiaj, transport, транспорт, пробки - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Pe șoferii din Moldova îi așteaptă noi amenzi

”Ca urmare a negocierilor purtate cu autoritățile competente ale Federației Ruse a fost acceptată amânarea, până la data de 1 septembrie 2017, a obligațiunii de deținere a autorizațiilor pentru operatorii de transport ai ambelor state”, anunță instituția.  

Decizia dată a fost confirmată prin demersul remis din partea Ministerului Transporturilor al Federației Ruse din 29 iunie 2017.

Informația privind primirea și eliberarea autorizațiilor Federației Ruse de către ANTA operatorilor de transport moldoveni va fi plasată suplimentar pe pagina web a autorității.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0