Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Managerul de top al Agenției Sputnik, distins cu un premiu prestigios

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaЗаместитель главного редактора - директор объединенной дирекции мультимедийных центров информационного агентства и радио Sputnik Андрей Благодыренко
Заместитель главного редактора - директор объединенной дирекции мультимедийных центров информационного агентства и радио Sputnik Андрей Благодыренко - Sputnik Moldova
Abonare
Andrei Blagodîrenko a fost premiat pentru aportul considerabil în promovarea mediilor de informare ruse în afara granițelor Rusiei

CHIȘINĂU, 7 iul — Sputnik. Este plăcut să fii premiat, mai cu seamă pentru meritele recunoscute de colegii profesioniști.

Ieri seara, la Moscova au fost anunțate rezultatele concursului pentru afaceri în domeniul mass-media „Media managerul Rusiei". Laureatul acestuia a devenit redactorul șef-adjunct al AIP „Rossia segodnia", Andrei Blagodîrenko.

Acesta a fost distins pentru aportul considerabil în promovarea mediilor de informare ruse în afara granițelor Rusiei. Premiul respectiv este acordat în Rusia deja de două decenii.

Презентация книги Маргариты Симоньян В Москву! - Sputnik Moldova
Simonian: Ceea ce scrie Sputnik nu va scrie niciodată presa din UE

Blagodîrenko a menționat că în doi ani și jumătate au fost lansate 10 centre redacționale multimedia care transmit zilnic informații în rusă și în limbile naționale, iar Sputnik s-a poziționat în acest scurt răstimp printre liderii presei online în 11 state ale CSI și în Țările Baltice.

Sputnik Moldova și-a început activitatea în luna mai 2015. Agenția includ portalul de știri în limbile rusă și română, un post de radio și un centru de presă multimedia dotat cu tehnologii moderne.

Portalul de știri Sputnik Moldova s-a clasat în TOP 10 al instituțiilor media online din țară*. Sputnik Moldova este parte a unei Agenții Internaționale de Presă cu filiale multimedia în zeci de țări ale lumii. Sputnik dispune de site în peste 30 de limbi, emisie radio digitală și analogică, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză, 24 de ore din 24.

*Conform datelor LiveInternet pe luna februarie 2017.

Fluxul de știri
0