Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Jefuitorii care au băgat spaima în femeile din Capitală, încătușați de polițiști

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii i-au prins pe infractorii care au băgat spaima în femeile din Capitală

CHIȘINĂU, 7 iul — Sputnik. Polițiștii din Capitală au reținut doi tineri, unul fiind cetățean al Republicii Belarus, care sunt suspectați de comiterea unor jafuri în municipiul Chișinău. În primul caz este vorba de un tânăr de 21 de ani, originar din Anenii Noi, care este suspectat că ar fi jefuit o femeie în timp ce aceasta se deplasa pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al Capitalei. Tânărul i-ar fi furat lanțul din aur de la gât.

În ziua de 27 iunie, o femeie de 44 de ani a alertat oamenii legii imediat după ce a fost atacată în stradă. Au intervenit câteva echipaje mobile ale poliției şi grupul operativ de documentare din cadrul Inspectoratului General de Poliție.

задержание - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Barbarie în Moldova! Uite ce a făcut un bărbat în Capitală

După ce a fost reținut, atacatorul a fost recunoscut de către victimă.

În cel de-al doilea caz este vorba de un bărbat de 27 de ani, originar din Belarus. Acesta a atacat o femeie în curtea blocului, deposedând-o de geantă. Camerele de supraveghere video au surprins momentul în care a fost agresată victima.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru jaf. Ei riscă o amendă în mărime de 11 la 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0