Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Barbarie în Moldova! Uite ce a făcut un bărbat în Capitală

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание
задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din raionul Șoldănești, care a băgat în sperieți femeile din Capitală, riscă ani grei de pușcărie

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. Un bărbat de 36 de ani, originar din satului Cotiujenii-Mari din raionul Şoldăneşti, a fost reţinut de angajaţii Poliției Capitalei. Acesta este bănuit de săvârşirea mai multor jafurilor în Chișinău. Suspectul acționa de regulă în ascensoare şi scările blocurilor.

Potrivit Poliției, acesta ar fi atacat în mod barbar cel puţin trei femei, pe care le-a deposedat de genți.

Prima infracțiune a fost înregistrată la sfârşitul lunii mai. Atunci, o femeie de 42 ani a anunțat că i-a fost furată geanta după ce a intrat în ascensorul blocului. Potrivit victimei, în geantă se afla un telefon mobil, mai multe carduri bancare, portmoneul cu bani şi alte lucruri de preț.

Cea de-a doua victimă, o fată de doar 16 ani, a fost atacată violent în ascensor. Agresorul a lovit-o cu pumnii în regiunea capului, furându-i telefonul mobil în valoare de 7 mii de lei. În cel de-al treilea caz, a avut de suferit o tânără de 23 ani. Aceasta a fost atacată prin surprindere şi agresată fizic, fiind deposedată de geantă în momentul în care a intrat în blocul.

Bani, mită, corupţie, денги, коррупция, взятка - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un hoț de buzunare povesteşte cum îi lasă fără portofel pe pasagerii distraţi

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi urmărire penală, victimele l-au recunoscut pe agresor.

Bărbatul se află în custodia Poliţiei Capitalei şi este cercetat penal pentru jaf. Individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0