Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un violator a dat de belea: Vezi ce i-au făcut victimele

© RIA Novosti / Anton Denisow / Accesați arhiva multimediaТверской суд выдал санкцию на арест главы обувной компании "Терволина" В.Степанова
Тверской суд выдал санкцию на арест главы обувной компании Терволина В.Степанова - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au găsit asupra suspectului un cuțit și o mască

CHIȘINĂU, 4 iul — Sputnik. Miliția din Tiraspol a reținut un adolescent de 15 ani care a încercat să violeze două fete, informează presa din regiune.

Pe numele adolescentului a fost întocmit un dosar penal, pe trei articole concomitent: „Furt", „Tentativă de viol" și „Tentativă de jaf".

În luna iunie, infractorul a atacat în stradă o fată de 19 ani, jefuind-o și încercând să o violeze, însă victima a reușit să scape.

Женщина - Sputnik Moldova
Societate
Scenariul unui viol: A luat-o în BMW ca s-o ducă acasă, dar a oprit în pădure

În ziua următoare, același individ, înarmându-se cu un cuțit de bucătărie, a atacat o altă fată, încercând să-i sustragă telefonul mobil. Victima a opus rezistență, iar atacatorul s-a făcut nevăzut. Fetele nu s-au pierdut cu firea. După incident, acestea au făcut sesizare la miliție în legătură cu cele întâmplate. La scurt timp, infractorul a fost reținut.

În timpul percheziției la domiciliul acestuia, au fost găsite cuțitul de bucătărie și masca artizanală pe care tâlharul și-o confecționase chiar din tricoul său. Oamenii legii au constatat ulterior că băiatul era de fapt un recidivist și fusese cercetat anterior în trei dosare penale. Însă nu a fost tras la răspundere penală, deoarece la acel moment nu atinsese vârsta de 14 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0