Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Scenariul unui viol: A luat-o în BMW ca s-o ducă acasă, dar a oprit în pădure

© SputnikЖенщина
Женщина - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Comrat a vrut să violeze o tânără de 20 de ani, pe care a luat-o cu mașina sa de marca BMW. Mai întâi, el i-a luat telefonul ca aceasta să nu poată suna, după care a încercat să întrețină cu ea relații sexuale

CHIȘINĂU, 20 mai — Sputnik. Poliția anunță printr-un comunicat de presă că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din orașul Comrat, riscă să-și petreacă următorii cinci ani de zile după gratii, fiind suspectat de jaf și tentativă de viol.

În data de 4 mai, Poliția din Cimișlia a fost sesizată de o tânără de 20 de ani, domiciliată în aceiași localitate, că a fost victimă a unei tentative de viol și a unui jaf.

În aceiași zi, tânăra, aflându-se în satul Mihailovca, a oprit un automobil de model „BMW" pentru a se deplasa în orașul Cimișlia.

După ce au parcurs câțiva kilometri, bărbatul a oprit mașina într-o fâșie forestieră, i-a luat cu forța telefonul mobil și a încercat prin violență să întrețină un raport sexual cu victima. Tentativa a eșuat datorită faptului că tânăra a opus rezistență și a reușit să fugă. Ulterior, ea a alertat poliția.

Imediat polițiștii s-au mobilizat și ca urmare a investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției „Sud" a Inspectoratului Național de Investigații și ai Inspectoratului de Poliție Cimișlia, suspectul a fost identificat și reținut.

Spital - Sputnik Moldova
Societate
Ucigași și violatori scăpați de pușcărie de o doctoriță psihiatru

Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior condamnat pentru mai multe genuri de infracțiuni (furt, escrocherii).

Bărbatul își recunoaște parțial vina parțial, iar pe 17 mai a fost reținut pentru 72 de ore, la moment fiind în arest la domiciliu.

În acest caz au fost inițiate două cauze penale: pentru jaf și acțiuni violente cu caracter sexual. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de aceste infracțiuni se pedepsesc cu amendă în mărime de la 27 500 de lei la 42 500 de lei sau cu închisoare de la 2 la 5 ani.

© Inspectoratul Național de Investigații Automobil de marca BMW al unui infractor
Automobil de marca BMW al unui infractor  - Sputnik Moldova
Automobil de marca BMW al unui infractor
© Poliția Republica Moldova Automobil de marca BMW al unui infractor
Automobil de marca BMW al unui infractor  - Sputnik Moldova
Automobil de marca BMW al unui infractor

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0