Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O turmă de oi a dat buzna într-un camping militar NATO din România

© SputnikСтадо овец
Стадо овец - Sputnik Moldova
Abonare
Dialogul dintre cioban şi americanii încartiruiţi la Mihăeşti nu a depăşit expresiile mimico-gestuale. Aşa că militarii au apelat la autorităţi

CHIȘINĂU, 5 iul – Sputnik. Un cioban din România a intrat cu oile peste corturile americanilor de la Mihăieşti — Vâlcea şi a fost nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a scoate mioarele din spaţiul rezervat soldaţilor. Potrivit românialibera.ro, 2.500 de soldaţi NATO vor ajunge în comuna vâlceană pentru un exerciţiu militar, informează publicaţia regională Săptămâna în Oltenia.

Dialogul dintre cioban şi americanii încartiruiţi la Mihăeşti nu a depăşit expresiile mimico-gestuale. Aşa că militarii au apelat la autorităţi.

Soldații americani lângă tancuri M1 Abrams, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu - Sputnik Moldova
Drumurile din România, blocate de militari NATO

“Mai sunt şi mici incidente. Se apropie mai mult decât este cazul. Ei au împrejmuit cu gard şi problema e că în gardul respectiv au curent slab şi cu toate acestea pot să ciupă animalele”,  a declarat Sabin Popa, secretarul Primăriei Mihăeşti.

Tabăra militară a fost amenajată pe islazul comunal din Mihăeşti în urmă cu o săptămână. Începând cu 10 iulie, pe islaz vor ateriza mai multe elicoptere militare. Exerciţiile la care vor participa peste 2.500 de militari NATO vor avea loc în zilele de 16, 17, 19 şi 20 iulie. La sfârşitul lunii iulie tabăra va fi desfiinţată.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0