Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Drumurile din România, blocate de militari NATO

© REUTERS / Inquam Photos / Octav GaneaSoldații americani lângă tancuri M1 Abrams, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu
Soldații americani lângă tancuri M1 Abrams, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu - Sputnik Moldova
Abonare
Opt convoaie ale Forţei Întrunite cu Nivel de Reacţie Foarte Ridicat (VJTF) NATO vor sosi în România pentru a participa la exercițiul ”Noble Jump”, care se mai desfăşoară pe teritoriile Bulgariei și Greciei.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. În perioada 1-4 iunie, traficul rutier pe mai multe drumuri şi autostrăzi din România va fi îngreunat.  Pe aceste trasee se vor deplsa mai multe coloane militare în cadrul exerciţiului NATO ”Noble Jump”, desfăşurat pe teritoriile Bulgariei, Greciei şi României.

Opt convoaie ale Forţei Întrunite cu Nivel de Reacţie Foarte Ridicat (VJTF), vor sosi în România prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, dinspre Bulgaria.

Belgrad 1999 - Sputnik Moldova
Oamenii omorâți de NATO în Serbia vor avea un monument

Convoaiele militare sunt compuse din aproximativ 300 de militari cu peste 150 de vehicule de luptă şi transportoare de trupe ce se vor deplasa la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu, judeţul Braşov.

Potrivit presei române, în 1 iunie, în intervalul 09:00-20:00, coloanele militare se vor deplasa pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), în 2 iunie, în intervalul orar 00:01-18:00, se vor deplasa pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu, în 3 iunie, în intervalul orar 09:00-17:00, pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), iar în 4 iunie 2017, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu.

Poliţia română le recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile şi semnalele poliţiştilor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0