Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filip: Reforma Guvernului nu înseamnă doar reducerea numărului de ministere

© Photo : gov.mdPrim-ministrul Pavel Filip la Piatra Neamț
Prim-ministrul Pavel Filip la Piatra Neamț - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Republicii Moldova Pavel Filip a declarat că țara noastră nu poate merge mai departe fără reforma Guvernului

CHIȘINĂU, 4 iul – Sputnik. Premierul Pavel Filip a declarat, marți, în debutul ședinței Cabinetului de Miniștri că reforma Guvernului nu înseamnă doar micșorarea numărului de ministere. 

Parlamentul Republicii Moldova a votat săptămâna trecută în prima lectură Legea cu privire la Guvern. Deputații urmează să adopte legea în lectură finală până la finele sesiunii de primăvară-vară, care se încheie la sfârșitul lunii iulie.

Pavel Filip - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Pavel Filip: Guvernul nu va demisiona

Premierul Pavel Filip a declarat că, imediat după votarea legii în lectura a doua, va merge în fața deputaților pentru a le prezenta noua structură a Guvernului Republicii Moldova.

”Până la finele lui iulie, voi merge în Parlament pentru a prezenta strictura Guvernului, ca să avem reforma aprobată până la sfârșitul acestei sesiuni, iar până la finele anului să implementăm reforma Guvernului”, a declarat șeful Executivului de la Chișinău.

Filip a precizat că această reformă este foarte importantă pentru Republica Moldova.

”Această reformă înseamnă nu doar micșorarea numărului de ministere. Această reformă pune baza unei dezvoltări în continuare a Republicii Moldova. Vor fi create instituții puternice. Fără această reformă nu putem merge mai departe”, a declarat premierul Pavel Filip.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0