Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Balconul ucigaș. Ce a pățit o moldoveancă în Italia

© Pixabay / PexelsBalcon
Balcon - Sputnik Moldova
Abonare
Moldoveanca Ioana Ochișor a lunecat și a căzut în gol de la balcon

CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. O femeie în vârstă de 66 de ani din Republica Moldova și-a găsit sfârșitul în Italia. Tragedia s-a întâmplat în timp ce femeia întindea hainele pe sfoară, la balconul de la etajul întâi al locuinței sale din comuna Tortoreto, Italia.

Presa italiană scrie că moldoveanca Ioana Ochișor a lunecat de la balcon și a căzut câțiva metri în gol. Femeia a fost transportată de urgență la spital și internată în secția de terapie intensivă, însă aceasta a decedat la scurt timp din cauza rănilor primite.

обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce i-a făcut o moldoveancă de 52 de ani unui italian de 80 de ani

Oamenii legii susțin că moldoveanca s-a lovit puternic la cap. Femeia a suferit cu puțin timp în urmă o intervenție chirurgicală pe creier.

Poliția locală investighează două ipoteze: prima – femeia și-a pierdut echilibrul în timp ce se afla la balcon din cauza bolii de care suferea și a căzut peste balustradă și a doua – rănile provocate de căzătură i-au amplificat starea bolii, ceea ce a dus la decesul femeii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0