Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce i-a făcut o moldoveancă de 52 de ani unui italian de 80 de ani

© Sputnik / Rodion Procaобручальные кольца inele verighete
обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Abonare
Ursul păcălit de vulpe sau cum un italian a fost fraierit de 200 de mii de euro de o moldoveancă

CHIȘINĂU, 6 mar – Sputnik. Un italian de 80 de ani a fost păcălit de o moldoveancă de 52 de ani de 200 de mii de euro. Istoria a început în orașul Trento, din nordul Italiei, unde cei doi s-au cunoscut la un amic de-al bărbatului. 

Moldoveanca era angajată ca menajeră în casa amicului. Într-o bună zi, bărbatul de 80 de ani a venit să-și viziteze prietenul și s-a îndrăgostit la prima vedere de moldoveancă. Italianul îndrăgostit lulea a curtat moldoveanca timp de un an, după care a cerut-o în căsătorie. Nici diferența de vârstă și nici categoriile sociale diferite nu au fost un impediment în calea celor doi îndrăgostiți.

Города Мира. Верона - Sputnik Moldova
Moldovenii care au furat din muzeul italian Castelvecchio ar fi căutaţi la Odesa

În anul 2016, italianul și moldoveanca își oficiază căsătoria. Bărbatul o îndeamnă pe femeie să lase munca, deoarece, spune el, avea bani destui ca să o întrețină. Cei doi au trăit fericiți până acum câteva săptămâni, când moldoveanca a revenit în țară.

Totul ar părea destul de banal, până în momentul în care bătrânul zice că i-ar fi împrumutat femeii 200 de mii de euro, cu care aceasta a dispărut în Moldova. Moldoveanca i-ar fi spus italianului că merge acasă să-și rezolve niște probleme și că are nevoie pentru aceasta de 200 de mii de euro. Peste o perioadă, văzând că nu dă de veste, italianul a început să-și telefoneze nevasta din Moldova, dar aceasta nu a mai răspuns la apelurile sale.

Bărbatul se plânge că a mizat mult la bătrânețe pe sprijinul soției sale și nu s-a așteptat că povestea lor de dragoste se va sfârși așa. Acum de relația dintre cei doi se ocupă justiția din Italia. Presa italiană nu precizează de unde este moldoveancă și nici ce riscă pentru banii împrumutați pe care nu i-a mai întors.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0