Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Important: Igor Dodon își îndreaptă privirea spre Ungaria lui Orban - detalii

© Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon discută cu reprezentanții partidului FIDESZ, condus de Victor Orban
Președintele Igor Dodon discută cu reprezentanții partidului FIDESZ, condus de Victor Orban - Sputnik Moldova
Abonare
Află mai multe detalii de la întrevederea președintelui Igor Dodon cu reprezentantul partidului „Uniunea Civică Maghiară" (FIDESZ), condus de Victor Orban.

CHIȘINĂU, 1 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intenționează să consolideze relațiile de colaborare cu Ungaria dar și cu partidul „Uniunea Civică Maghiară"(FIDESZ), condus de premierul Victor Orban. Declarația a fost făcută sâmbătă în cadrul întrevederii cu deputatul Adunării Naţionale din Ungaria, din partea partidului „Uniunea Civică Maghiară" (FIDESZ), Attila Tilki.

Moldova şi Ungaria se confruntă cu provocări şi pericole comune. Vom depune eforturi conjugate pentru dezvoltarea şi consolidarea relațiilor de colaborare cu Ungaria la nivelul conducerii de vârf a țării, precum și cu partidul FIDESZ”, a declarat Dodon.

Totodată, președintele moldovean a subliniat că, la fel ca și premierul Victor Orban, este un adepta al valorilor creștine tradiționale și se pronunță pentru consolidarea suveranității țării, accentuând necesitatea apărării intereselor naționale și inadmisibilitatea ingerințelor din partea funcționarilor europeni.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0