Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îmbulzeală la frontieră: Zeci de mii de moldoveni pleacă din țară zilnic

© Sputnik / Rodion ProcaBirou Vamal Albița, România
Birou Vamal Albița, România - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră a anunțat câți moldoveni au iești din Republica Moldova în ultimele 24 de ore

CHIȘINĂU, 29 iunie — Sputnik. În ultimele 24 de ore, 60 de mii 307 persoane au traversat hotarul țării, dintre care 30 de mii 735 au fost înregistrate pe sensul de ieșire din Republica Moldova, informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Zonă de frontieră - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Plecați din țară în concediu, fiți atenți la regulile de traversare a frontierei

Totodată, ca rezultat al desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, de prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, oamenii legii au depistat trei tentative de trecere ilegală a bunurilor peste frontiera țării. Trei persoane au prezentat acte falsificate iar alți opt cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. De asemenea, au fost reținute două persoane aflate în conflict cu legea.

La trei cetățeni moldoveni le-a fost interzisă intrarea în Uniunea Europeană, iar altuia — în Federația Rusă.

Numărul total de traversări persoane, 35 291 au constituit trecerile cetățenilor moldoveni. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 12 589 de traversări, dintre care autovehicule cu numere de înmatriculare străine — 6 232 de traversări.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată aplicația „TRAFIC ONLINE". Aplicația pune la dispoziție informații privind media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0