Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fără compromis. Ce lovitură mai pregătește Poliția pentru comercianții stradali

© Sputnik / Мирослав РотарьЦентральный рынок
Центральный рынок - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei își va extinde acțiunile de combatere a comerțului neautorizat stradal, adresele sunt ținute în secret

CHIȘINĂU, 26 iun – Sputnik. Lupta cu comerțul neautorizat din preajma Pieței Centrale din Chișinău va continua. Poliția Capitalei anunță că măsurile de combatere a comerțului stradal în perimetrul Pieței Centrale s-a extins.

уличные торговцы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Polițiștii bătuți la Piața Centrală, internați la spital. A fost deschis dosar

”Poliția controlează situația. Pe străzile Varlaam, Tighina, Bulgară nu se mai vinde în stradă. Am izbutit să ne extindem și de la strada Tighina până la strada Ismail. Vom activa așa și mai departe”, a declarat adjunctul șefului Poliției Chișinău, Silviu Mușuc.

Acesta a comunicat în cadrul ședinței de luni a direcțiilor Primăriei Chișinău că Poliția va extinde acțiunile de combatere a comerțului neautorizat stradal și în alte sectoare. 

”Ne vom extinde și în alte sectoare ale Capitalei. Vom comunica suplimentar unde vom petrece aceste acțiuni”, a declarat Mușuc.

”Mențineți, vă rog, așa și în continuare”, a replicat viceprimarul Nistor Grozavu.

Poliția Capitalei desfășoare de la începutul lunii iunie mai multe acțiuni de lichidare a comerțului stradal în jurul Pieței Centrale din Chișinău. Comercianții au reacționat dur la acțiunile Poliției. Aceștia au aruncat cu tot felul de obiecte în direcția oamenii legii. În urma confruntărilor, trei polițiști au fost răniți. Pe acest caz a fost deschis dosar penal.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0