Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii bătuți la Piața Centrală, internați la spital. A fost deschis dosar

© Sputnik / Miroslav Rotariуличные торговцы
уличные торговцы - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane: un polițist de la Inspectoratul Național de Patrulare și doi carabinieri, care au fost atacați violent cu lăzi și alte obiecte la Piața Centrală, sunt internați la spital

CHIȘINĂU, 15 iun – Sputnik. Trei polițiști au fost răniți în timpul altercațiilor izbucnite în dimineața zilei de joi în preajma Pieței Centrale din Chișinău. Informația a fost oferită de reprezentanții Inspectoratului General de Poliție (IGP). Procuratura municipiului Chișinău va investiga acest caz. 

Joi, în jurul orei 03.00, dispeceratul Direcției de Poliţie a municipiului Chişinău a fost sesizat despre un eventual conflict, iscat între persoane, deocamdată, necunoscute și forțele de ordine, în adiacentul Pieței Centrale. 

Cazul a fost documentat de polițiștii veniți la faţa locului, care au stabilit că, în urma altercațiilor, au fost rănite trei persoane: un polițist de la Inspectoratul Național de Patrulare și doi carabinieri, care au fost atacați violent cu lăzi și alte obiecte.

”Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar Poliția și Procuratura Capitalei întreprind măsurile necesare pentru elucidarea tuturor circumstanțelor, precum şi identificarea persoanelor agresive”, anunță responsabilii de la IGP. 

Patrule ale Poliției continuă să stea de gardă în preajma Pieței Centrale din Chișinău. Autoritățile intervin astfel în vederea combaterii comerțului neautorizat din preajma Pieței Centrale. Acțiunile poliției privind combaterea comerțului ilegal în perimetrul Pieței Centrale vin în urma multiplelor sesizări ale municipalității. Reprezentanții forțelor de ordine discută cu vânzătorii ambulanți și-i îndeamnă să-și vândă marfa în piață.

”Acțiunile poliției de contracarare a comerţului ilegal vor dura luni în șir, până vor fi vizibile rezultatele”, a declarat șeful adjunct al Poliției Capitalei, Silviu Mușuc. 

Viceprimarul Nistor Grozavu a solicitat Poliției să intervină și în zona Gării Feroviare din Chişinău, pe bulevardul Iu. Gagarin, unde, de asemenea, este practicat comerțul stradal.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0