Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doi tineri din Drochia, condamnați împreună la 31 de ani de pușcărie

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaРассмотрение ходатайства следствия об аресте фигурантов дела об убийстве Б.Немцова
Рассмотрение ходатайства следствия об аресте фигурантов дела об убийстве Б.Немцова - Sputnik Moldova
Abonare
Alcoolul i-a băgat după gratii: Instanța a decis să condamne la ani grei de detenție doi bărbați care au comis mai multe infracțiuni grave, inclusiv omoruri, comunică Procuratura Generală

CHIȘINĂU, 22 iun — Sputnik. Unul dintre condamnați, locuitor al raionului Drochia, a pătruns în ianuarie curent în gospodăria unei consătene în vârstă. Tânărul în vârstă de 23 de ani, aflat sub influența alcoolului, i-a cerut bătrânei banii pe care-i avea în casă. Atunci când victima a refuzat să-i dea banii, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu o bucată de lemn, în urma cărora aceasta a deced.

În cadrul urmăririi penale, procurorii au stabilit că bărbatul a mai comis în aceeaşi localitate şi trei furturi cu atragerea minorului în activitate criminală.

Спидометр авто после аварии. Архивное фото. - Sputnik Moldova
Societate
Șocant: A ucis 3 oameni și va sta doar câțiva ani la pușcărie

Ppentru acţiunile sale, inculpatul a fost condamnat la o pedeapsă definitivă de 18 ani de închisoare, în penitenciar de tip închis, cu încasarea sumei de 180 mii lei în folosul succesorului părţii vătămate.

Într-un alt caz, în octombrie 2016, un tânăr din același raion, fiind în stare de ebrietate, s-a luat la ceartă cu un consătean. În urma conflictului, inculpatul i-a aplicat victimei lovituri cu o buturugă, în urma cărora victima a decedat.

Inculpatul, în vârstă de 20 de ani, şi-a recunoscut pe deplin vina, fiind condamnat la 13 ani şi 4 luni de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentințele sunt cu drept de atac.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0