Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: A ucis 3 oameni și va sta doar câțiva ani la pușcărie

© Пресс-служба ГУ МЧС России по Кр / Accesați arhiva multimediaСпидометр авто после аварии. Архивное фото.
Спидометр авто после аварии. Архивное фото. - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr care a urcat beat la volan a fost recunoscut vinovat de moartea a trei persoane și a fost condamnat la șapte ani de închisoare

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Un tânăr din raionul Edineț a fost condamnat la șapte ani de privațiune de libertate fiind recunoscut culpabil de moartea a trei persoane, care au decedat în urma unui tragic accident rutier produs în noapte de 28 februarie 2016.

Accidentul a avut loc la intrarea în orașul Cupcini, raionul Edineţ. Tânărul a urcat în stare de ebrietate la volanul unui BMW în care se aflau încă opt persoane, cu vârstele cuprinse între 19 şi 24 de ani. Aceștia se întorceau de la o discotecă din localitate.

Accident ДТП - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un adolescent, lovit mortal de un BMW în timp ce traversa strada regulamentar

Angajații Poliției de Patrulare au încercat să-i oprească, însă inculpatul și-a continuat drumul, apăsând pe accelerator.

Procuratura raionului Edineţ a demonstrat că inculpatul, care urcase beat la volan şi fără a deţine permis de conducere, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe şosea, tamponându-se într-un copac.

Impactul a fost atât de puternic încât două fete au murit pe loc, un băiat a decedat peste puţin timp la spitalul raional, iar alţi doi tineri, printre care şi conducătorul auto, au fost internaţi în stare gravă.

Potrivit expertizelor, în momentul impactului, inculpatul, în vârstă de 19 ani, conducea cu o viteză de peste 140 kilometri pe oră.

Potrivit Procuraturii, sentinţa poate fi atacată respectând termenele legale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0