Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se schimbă regulile de circulație în șase intersecții din Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaAmbuteiaj, transport, транспорт, пробки
Ambuteiaj, transport, транспорт, пробки - Sputnik Moldova
Abonare
Este vorba de următoarele intersecții din Chișinău: Ismail-Varnița, Uzinelor-Voluntarilor, Gagarin-Fântânilor, Gagarin-Muncești, Grenoble-Costiujeni și Tudor Vladimirescu-Bogdan Voievod.

CHIȘINĂU, 21 iun – Sputnik. Intersecțiile din Chișinău situate la joncțiunea străzilor Ismail-Varnița, Uzinelor-Voluntarilor, Gagarin-Fântânilor, Gagarin-Muncești, Grenoble-Costiujeni și Tudor Vladimirescu-Bogdan Voievod ar putea fi amenajate cu sens giratoriu.

Transport - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Reguli noi pentru transportul de pasageri

Astăzi, 21 iunie, angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) împreună cu reprezentanții Primăriei Chișinău au mers la fața locului pentru a inspecta aceste intersecții.

”În urma analizei efectuate, în scop de a fluidiza traficul rutier și pentru a asigura securitatea participanților la trafic, va fi amenajat un sens giratoriu la intersecția Voluntarilor și Uzinelor. La celelalte intersecții vor fi instalate mai multe delineatoare cu elemente reflectorizante”, anunță INP.

Potrivit INP, lucrările de amenajare a celor șase intersecții vor începe în cel mai scurt timp.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0