Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: O femeie din Căușeni, bănuită că și-a îngropat de vii doi prunci

CC0 / Pixabay / Pexels / Fotografie simbol - bebeluș
Fotografie simbol - bebeluș - Sputnik Moldova
Abonare
O moldoveană din raionul Căușeni și-a îngropat în curtea case doi prunci născuți prematur. Ancheta stabilește acum dacă aceștia s-au născut morți s-au au fost îngropați de vii.

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. O femeie din raionul Căușeni a ajuns pe banca acuzaților, fiind învinuită că și-a îngropat copiii născuți prematur.
Poliția a anunțat că a aflat despre această crimă după ce la inspectoratul local s-a prezentat o vecină a bănuitei, care a anunțat despre cele întâmplate.

bebeluș la spital - Sputnik Moldova
Societate
Strigător la cer: și-a bătut copilul de 8 luni cu capul de marginea patului

Ancheta a stabilit că prima crimă a avut loc încă în 2014, când femeia a născut prematur în a treia lună de sarcină. Ea a îngropat fătul într-o cutie de carton, chiar în curtea din spatele casei.

Al doilea caz a avut loc în 2016, în a cincea lună de sarcină. Femeia, ca și în primul caz, nu s-a adresat medicilor și a născut acasă, după care iarăși a îngropat fătul în curtea casei.

Rămășițele celor doi născuți prematur au fost dezgropate și trimise la expertiza medico-legală. Medicii legiști urmează să constate dacă cei doi feți s-au născut morți sau au fost îngropați de vii.

Femeia bănuită este căsătorită și are șase copii minori. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la cinci ani de închisoare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0