Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiști atacați la Piața Centrală: au început reținerile - VIDEO

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Confruntările dintre comercianții ambulanți și polițiști, care au avut loc acum câteva zile în preajma Pieței Centrale din Chișinău, s-au soldat cu reținerea câtorva persoane

CHIȘINĂU, 19 iun — Sputnik. Șeful adjunct al Poliției Capitalei, Silviu Mușuc, a comunicat, luni, că cinci persoane au fost reținute după ciocnirile care s-au produs săptămâna trecută în preajma Pieței Centrale între comercianții ambulanți și polițiști.

Joia trecută, în jurul orei trei dimineața, comercianții s-au încăierat cu carabinierii veniți să demonteze tarabele improvizate. Vânzătorii ambulanți au aruncat în polițiști cu diferite obiecte, inclusiv fragmente din mesele de metal. Au fost răniți trei carabinieri.

„La moment, sunt reținute cinci persoane: una pentru 30 de zile, trei pentru 72 de ore, iar o persoană a fost plasată în arest la domiciliu", a spus Mușuc.

Potrivit acestuia, persoanele respective riscă până la trei ani de detenție.

уличные торговцы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Polițiștii bătuți la Piața Centrală, internați la spital. A fost deschis dosar

La ora actuală, un număr important de polițiști asigură ordinea publică și nu le permite vânzătorilor neautorizați să-și expună marfa în stradă. În primele trei zile a fost instaurată ordinea pe străzile Armenească, Varlaam, și Bulgară, iar duminică și pe strada Tighina.

Reprezentantul administrației Pieței Centrale a declarat, la rândul său, că, de joi până sâmbătă, au fost ocupate practic toate locurile la tarabele unde se vând fructe și legume.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0