Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Imagini video şocante cu moldoveanca stropită cu benzină şi incendiată în Franţa

© AFP 2024 / PASCAL GUYOTA municipal police officer stands January 22, 2015 in front of a building in Beziers, southern France, where a Russian Chechen suspected of preparing a terrorist attack was living before his January 19 arrest
A municipal police officer stands January 22, 2015 in front of a building in Beziers, southern France, where a Russian Chechen suspected of preparing a terrorist attack was living before his January 19 arrest - Sputnik Moldova
Abonare
Pe reţelele de socializare au apărut imagini video copleşitoare, filmate imediat după tragedia din Franţa, cu oameni arşi, întinşi pe jos, care aşteaptă să fie ajutaţi

CHIŞINĂU, 18 iun — Sputnik. Două dintre persoanele care au fost stropite cu benzină şi incendiate într-un restaurant românesc din Franţa se află în stare gravă, între acestea este o angajată a localului, originară din Republica Moldova.

Imaginile de-a dreptul terifiante au fost postate pe pagina de facebook „Nişte Nesimţiţi", filmate duminica trecută, 11 iunie, în preajma restaurantului românesc din Aubervilliers, Franţa, care a fost incendiat de nişte necunoscuţi. Victimele zac pe jos cu arsuri grave, oamenii din jur sun îngroziţi.

Cei care au postat secvenţa video menţionează că trei dintre cele 12 persoane rănite au fost duse la spital.

„Domnica Trocin si Lidia Pop sunt numele celor doua românce din imagini ce se afla acum in spital in coma indusa", au scris aceştia.

Precizăm însă că Domnica, în vârstă de 23 de ani, este din Republica Moldova.

Police light - Sputnik Moldova
Accidente
Tânără moldoveancă, stropită cu benzină și incendiată la Paris

O a treia persoană, tot din România, se află în afara oricărui pericol. Este vorba chiar de patronul restaurantului, care a reuşit să-și salveze fiica, dar a fost grav rănit.

Amintim că trei bărbați îmbrăcați în negru, cu glugi pe cap, au intrat în restaurantul românesc Transilvania din Aubervilliers, din Seine-Saint-Denis, şi au început să stropească cu benzină peste tot, potrivit Le Parisien, apoi au incendiat localul.

Din cauza flăcărilor, personalul localului și clienții au fost blocaţi înăuntru. Un vecin a spart un geam cu ciocanul, iar cei din restaurant au reuşit să iasă pe acolo, însă multe persoane au fost rănite.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0