Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tânără moldoveancă, stropită cu benzină și incendiată la Paris

© Photo : PixabayPolice light
Police light - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un restaurant românesc din Franţa a fost distrus complet după ce trei bărbaţi cu glugi pe cap au intrat în clădire şi au început să arunce cu benzină. Unele dintre persoanele rănite sunt în stare gravă, printre ele fiind şi o persoană din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 16 iun — Sputnik. Trei bărbați îmbrăcați în negru, cu glugi pe cap, au intrat în restaurantul românesc Transilvania din Aubervilliers, din Seine-Saint-Denis, şi au început să arunce cu benzină peste tot, potrivit Le Parisien.

Cristina, soția patronului restaurantului, a povestit ce s-a întâmplat şi cum cei trei bărbaţi au turnat benzină peste tot, golind un recipient cu gaze lacrimogene: peste bar, masa de biliard, dulap și pe scări. Restaurantul a fost distrus aproape complet.

„Un bărbat a intrat în restaurant și a început să arunce cu benzină. Am încercat să îl împing, un altul a dat cu gaz lacrimogen și când m-am întors izbucnise focul. Aveam benzină pe mine, fiica și soțul meu erau înăuntru", a declarat Cristina.

Din cauza incendiului, personalul localului și clienții au fost blocaţi înăuntru, însă un vecin a spart un geam cu un ciocan, iar cei din restaurant au reuşit să iasă pe acolo.

Patronul a reuşit să își salveze fiica, dar este grav rănit, fiind acum în spital. Alte două tinere care lucrau în bar, Lidia, de 21 de ani, din România, și Domnica, de 23 de ani, din Republica Moldova, au suferit arsuri grave și sunt în spital. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0